Paukščių paroda. Kielce, Lenkija 2020

Paukščių paroda. Kielce, Lenkija 2020

Iš vykusios LENKIJOS parodos KIELCE 2020. Dėkojame ponui Zdzislaw Borawski už pakvietimą man ir mūsų šį kartą daugiausiai iš balandininkų susidedančiai delegacijai svečiuotis parodoje. Užmegzta daug pažinčių, diplomatinių ryšių dėl būsimo dalyvavimo su lietuviškais naminiais paukščiais didžiausioje Lenkijos parodoje. Susitikome su atstovu iš Vokietijos dėl galimybės eksponuoti balandžius ir naminius paukščius didžiausioje pasaulio parodoje Vokietijoje LIPSIA. Mano pirmasis reportažas iš KIELCE parodos apie žmones ir apdovanojimus. Galime pamatyti didžiąją dalį Lenkijos žvaigždžių. Buvo įdomu stebėti kaip žmonės reprezentuoja save kaip profesionalius augintojus, kai kurie iš jų dėvėjo drabužius su gyvūnais ir klubų atributiką. Kokias emocijas patiria jie, kai įteikiami apdovanojimai. Iš pirmo žvilgsnio naminių paukščių sekcijoje nemažai jaunų žmonių. Paroda buvo sėkminga ir dalyvavusiems balandininkams iš Lietuvos, kurie iškovojo net 9 apdovanojimus.

FOTO: KIELCE, LENKIJA 2020.01.31 .

KIELCE, LENKIJA 2020. Statistika: 3904 balandžiai, 622 naminiai paukščiai, 67 triušiai. Didelė ir graži paroda. Parodoje suradau labai gražią Minorkų vištų prezentaciją. Voljeras buvo papuoštas moliūgais, kitomis dekoracijomis, viduje piešinys su nameliu. Iš balandžių sekcijos patiko LWOWIAK stendas papuoštas didelėmis jų puoselėjamomis balandžių nuotraukomis, TV prezentacija. Lankomės parodose norėdami surasti ne tik naujų kontaktų, nupirkti veisimo medžiagos, bet ir surasti idėjų kaip būtų galima eksponuoti gyvūnus

FOTO: KIELCE MARKET, LENKIJA 2020.02.05

KIELCE, PAUKŠČIŲ TURGUS, LENKIJA 2020 m. Didžioji dalis parduodamų paukščių buvo balandžiai. Naminiai paukščiai sudarė labai nedidelį procentą parduodamų. Bet pasižvalgyti įdomu. Lenkijoje patogu, jog galima išsinuomoti narvelį ir susidėjus pardavinėti savo paukščius. Turgus buvo toje pačioje vietoje kaip ir paroda, bet, mano nuomone, pavyzdžiui, tik 3-4 iš 10 turguje buvusių žmonių apsilankė parodą, nors vieną vietą nuo kitos skyrė kelios dešimčių žingsnių. Beveik visiems reikia parduoti ir pirkti iš turgaus. Kokių įdomių pardavimo strategijų galima pamatyti, kas lazdelę auksu papuošęs, kas briedžio ragus pasistatęs, visi nori atkreipti dėmesį ir sulaukti daugiau klientų.

FOTO: KIELCE SHOW, LENKIJA 2020.02.03

admin